1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Dr. Death: De dokter die je niet wil ontmoeten

  Dr. Death: De dokter die je niet wil ontmoeten

  Datum: 24/05/2021


  Streamingsite Peacock gaat deze zomer van start met Dr. Death, een serie die gebaseerd is op het waar gebeurde verhaal van Dr. Christopher Duntsch, een uitstekende neurochirurg uit Dallas die de spijtige eigenschap had ervoor te zorgen dat zijn patiënten het hospitaal verlieten met meer letsels dan waarmee ze opgenomen werden.

  De jonge en charismatische Dr. Duntsch bouwde een bloeiende praktijk uit voor neurochirurgie tot alles plotseling veranderde. Patiënten met een complexe, maar routineoperatie aan het ruggenmerg verlieten het hospitaal verminkt of dood. Naarmate het aantal slachtoffers groter werd, roken twee collega’s neurochirurg Robert Henderson en vasculair chirurg Randall Kirby onraad, net als de openbare aanklager van Dallas. Ze stelden alles in het werk om hem te stoppen.

  De serie behandelt naast de krankzinnige gedachtegang van Dr. Duntsch ook het falen van het systeem dat in de eerste plaats de zwakkeren moest beschermen.

  De hoofdrol wordt gespeeld door Joshua Jackson (Dawson’s Creek, Little Fires Everywhere, When They See Us, The Affair). Henderson en Kirby wordt vertolkt door respectievelijk Alec Baldwin (30 Rock) en Christian Slater (M. Robot).

  Kijk hier naar de trailer • Naar het overzicht van nieuwsitems