1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Eerste teasers + nieuws over The Following s2

    Eerste teasers + nieuws over The Following s2

    Datum: 22/10/2013

    Bij ons is het eerste seizoen net verschenen op DVD, in Amerika start in januari al het tweede seizoen van The Following.

    In dat tweede seizoen wordt Ryan Hardy opnieuw geconfronteerd met een plaag van gruwelijke moorden. De FBI wil dat Ryan en Mike gaan praten met Lily (Connie Nielsen uit Boss), de enige overlevende van de moordpartijen. Ryan staat echter niet te springen om opnieuw met de FBI samen te werken, maar zijn nichtje Max, een NYPD cop die werkt voor de Intel Division, weet hem te overhalen. Hoe meer het onderzoek vordert, hoe langer Ryan en Mike ervan overtuigd geraken dat de heerschappij van Joe Carroll nog lang niet gestopt is.

    Of Joe Carroll inderdaad zijn comeback maakt is nog maar de vraag. In een interview vertelde James Purefoy dat hij inderdaad zal terugkeren in seizoen 2, maar in welke gedaante wou hij niet zeggen. “Er zijn verschillende manieren om Joe te laten terugkeren, zonder daarbij afbreuk te doen aan seizoen 1, bijvoorbeeld in flashbacks”.

    Valorie Curry zegt dat haar personage Emma in het tweede seizoen probeert te overleven en te herstellen van de geleden verliezen. “Emma verloor alles en iedereen; vooral Joe die voor haar de enige reden van bestaan was. Ze verloor ook haar vriendje Jacob en de bescherming van de followers. Emma is nooit alleen geweest zoals nu. In dit tweede seizoen gaan we ontdekken wat er met Emma gebeurt als ze er helemaal alleen voor staat.” Een moeilijke opdracht want de FBI doet er alles aan om de sekte volledig op te doeken.

    Kijk alvast naar de eerste teasers: 

    Teaser1: het masker 

    Teaser 2: de raaf  

    Teaser 3: Ryan zoekt wraak

  • Naar het overzicht van nieuwsitems