1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Eigen Kweek en Undercover voorjaarpijlers van Eén

    Eigen Kweek en Undercover voorjaarpijlers van Eén

    Datum: 10/12/2018

    Vanaf 1 januari brengt Eén het nieuwe seizoen van Eigen Kweek. Chantal beseft dat de familie Welvaert wiet kweekte en probeert dit te bewijzen. En dat zijn lang niet de enige problemen voor de sympathieke aardappeltelers…

    In Dertigers staat het leven van een hechte vriendengroep van zes dertigers centraal. De zes worstelen met de uitdagingen van hun generatie, het evenwicht tussen werk en gezin en… de geheimen van een onverwerkt trauma. De reeks is vanaf 7 januari van maandag tot donderdag te bekijken op Eén. Vanaf 7 januari is de serie ook meteen volledig te bekijken via VRT NU.

    Vanaf 24 februari kunnen we kijken naar de langverwachte fictiereeks Undercover. Undercoveragenten Bob Lemmens (Tom Waes) en Kim De Rooij (Anna Drijver) infiltreren in het leven van XTC-producent Ferry Bouman en proberen zijn vertrouwen te winnen.

    Later in het voorjaar is het dan de beurt aan Baptiste, een spin-off van het succesvolle The Missing. De koppige inspecteur Julien Baptiste wordt door de Amsterdamse politie om hulp gevraagd om een misdrijf op te lossen. Ook Vlaamse acteurs als Barbara Sarafian, Boris Van Severen en Martha Canga Antonio doen mee.

    Verder zijn er ook nog het elfde seizoen van Flikken Maastricht waarin rechercheurs Eva van Dongen (Angela Schijf) en Floris Wolfs (Victor Reinier) te maken krijgen met nieuwe criminelen en oude bekenden en nieuwe seizoenen van internationale series als Hinterland, The Medicis, Victoria, Vera, Wallander. Tot slot is er ook nog de nieuwe minireeks The Miniaturist.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems