1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Game Of Thrones s7 (wellicht) later dan normaal

    Game Of Thrones s7 (wellicht) later dan normaal

    Datum: 9/07/2016

    Waar het nieuwe seizoen van Game Of Thrones elk jaar begint ergens in april, zal het nu wat later worden. Showrunners David Benioff en Dan Weiss verduidelijken: “Het zesde seizoen eindigt met de uitspraak “Winter is here”, logisch dus dat we wat later gaan zijn want de zon is in deze context niet de meest geschikte partner. We hopen op onguur weer, ook in de plaatsen waar normaal de zon fel schijnt.”
    Seizoen 7 wordt het voorlaatste seizoen. Bovendien zou het maar 7 afleveringen bevatten i.p.v. de gebruikelijke 10. Het achtste en laatste seizoen wordt verwacht in 2018.

    Nog even terug naar het net afgelopen zesde seizoen. Met 8,9 miljoen kijkers werd ‘The Winds Of Winter’ de meest bekeken episode ooit. De vorige recordhouder – de finale van seizoen 5 – werd met 800.000 kijkers gebroken. Over het hele seizoen zagen we een stijging van 15% in vergelijking met het vorige seizoen. Een beetje logisch want met de verrijzenis van Jon Snow, de ‘battle of the bastards’ en het proces van Cersei had dit seizoen een paar uitzonderlijk sterke hoogtepunten.

     

     








  • Naar het overzicht van nieuwsitems