1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • HBO maakt planning bekend voor 2024

  HBO maakt planning bekend voor 2024

  Datum: 6/11/2023


  Op een persconferentie onthulde Casey Bloys, hoofd van HBO, de planning voor 2024. Het goede nieuws is dat het tweede seizoen van House Of The Dragon – dat acht afleveringen zal tellen – te zien zal zijn in de zomer, maar dat de vervolgseizoenen van The Last Of Us, The White Lotus en Euphoria – mede door de stakingen van de scenaristen en acteurs – ten vroegste te zien zullen zijn in 2025, net als Welcome To Derry, de prequel op IT.

  Niettemin zijn er in 2024 nog voldoende uitstekende series om de fans van HBO blij te maken. Zo is er het langverwachte vierde seizoen van True Detective: Night Country dat in januari in première gaat net als het twaalfde seizoen van de iconische serie Curb Your Enthusiasm.

  In 2024 kunnen we verder uitkijken naar The Regime met Kate Winslet en Matthias Schoenaerts, The Sympathizer met Robert Downey Jr. in verschillende rollen, The Jinx: Part Two (zie ook The Jinx krijgt een vervolg). Het tweede seizoen van Tokyo Vice, het derde van Hacks en het derde van Sex Lives Of College Girls volgen daarna. Later op het jaar zijn dan My Brilliant Friend en Industry aan de beurt terwijl The Penguin met Colin Farrell in de hoofdrol in de herfst is voorzien, net als Dune: Prophecy.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems