1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Het aanbod van Lumière voor het najaar

    Het aanbod van Lumière voor het najaar

    Datum: 28/07/2018


    THE TEAM 2

    Het najaarsaanbod van distributeur Lumière steekt van wal op 24 augustus met de release van het tweede seizoen van The Team. Lynn Van Royen (Beau Séjour, De Dag), Marie Bach Hansen (The Legacy) en Jürgen Vogel (Tatort) vormen het nieuwe Europese onderzoeksteam.
    Een moord op zeven burgers in een pension in de Deense moerasgebieden brengt de drie inspecteurs samen. Wat eerst lijkt op een terreurdaad, leidt hen al snel naar de internationale kunsthandel... Binnen Europa keken meer dan 10 miljoen mensen naar The Team 1, verspreid over 10 zenders in 10 landen.

    Het langverwachte tweede seizoen komt op 24 augustus uit op DVD, maar kan reeds vanaf 23 juli bekeken worden via Telenet. Vanaf die dag kun je de reeks ook integraal kopen en kijken via lumiereseries.com. VTM zal de serie begin 2019 uitzenden.

    Op 10 september zal Film Festival Oostende de rode loper uitrollen voor The Team 2. De eerste 2 afleveringen zullen die avond in galapremière op groot scherm vertoond worden in aanwezigheid van de Belgische en internationale cast.

    SPRINGVLOED 2


    Het tweede seizoen van Springvloed (zie ook Makers van Bron/The Bridge hebben nieuwe hit) gaat in première op 20 oktober, via lumiereseries.com en op Proximus Movies & Series Pass, waarbij er 2 afleveringen per week beschikbaar zullen zijn. De DVD komt uit op 20 november. Dit tweede seizoen is de verfilming van 'De derde Stem' van Cilla en Rolf Börjlind.

    Een moord in Stockholm op een douanebeambte, geënsceneerd als zelfmoord, houdt verband met een brutale moord op een blinde vrouw in Marseille. De moorden raken zowel Olivia als Abbas persoonlijk. Mette Olsäter krijgt de zaak toegewezen en vraagt Tom Stilton om hulp.

    STATE OF HAPPINESS

    State Of Happiness is vanaf 28 oktober te koop via lumiereseries.com, waarbij elke week 1 nieuwe aflevering wordt toegevoegd. De DVD komt uit op 11 december, en vanaf 16 december is de serie integraal te zien op Telenet Play More.

    Stavanger, kerstavond '69. De toorts op het boorplatform Ocean Viking gaat branden. Phillips heeft het grootste onderzeese oliebassin ooit gevonden! State Of Happiness is het verhaal van het ontstaan van de Noorse welvaartsstaat, en bovenal van vier jonge mensen wiens leven danig zal veranderen.

    De serie ging al lopen met de prijzen voor Beste Muziek en Beste Script op het allereerste CanneSéries festival.

    Verder worden ook nog verwacht:

    CONSPIRACY OF SILENCE

    Een politieke thriller die de rol van Zweden in de troebele wereld van de internationale wapenhandel blootlegt. Robert Kastell, een getormenteerde wapenhandelaar, keert terug naar Zweden en zint op wraak...Met Jens Hultén (Mission Impossible: Rogue Nation), Henrik Mestad (Occupied, Lilyhammer) en Halina Reijn (Zwartboek, Valkyrie) . Regie: Charlotte Brändström (Outlander).

    BULLETS

    Fins-Belgische coproductie die op MIPCOM met z'n eerste 15 minuten de aankopers wereldwijd wist te overtuigen - met o.a. Sibel Kekilli (Game Of Thrones, Gegen Die Wand), Dragomir Mrsic (Edge Of Tomorrow, Alex) en Koen De Bouw (Professor T)!

    Undercover agente Mari Saari infiltreert in de intieme kringen van Madina Taburova, een ronselaar voor zelfmoordterroristen die naar Finland is afgereisd voor haar laatste missie. De enige manier om een zelfmoordaanslag te verijdelen is dat Mari vrienden wordt met de gevaarlijke Madina. Mari ontdekt echter dat er in plaats van een aanslag een politieke moord wordt beraamd…

    TRAPPED 2

    Een nieuw seizoen van het kijkcijferkanon Trapped is iets om zeker naar uit te kijken. Regisseur Baltasar Kormákur (Everest) liet al weten dat deze keer de personages niet fysiek, maar psychologisch vastzitten.

    Een verarmde schapenboer uit de IJslandse Hooglanden heeft zichzelf in brand gestoken voor het regeringsgebouw, in een poging de minister van economie te doden. Het onderzoek leidt Andri naar een afgelegen vallei in het noorden van het eiland. Het pittoreske bergachtige landschap blijkt een plek vol bittere conflicten: de lokale boeren vechten tegen de belangen van internationale bedrijven en de uitbreiding van een ultramodern geothermisch centrum.

    De reeks zal ook te zien zijn op Telenet.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems