1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Het eerste beeld uit My Brilliant Friend s2

  Het eerste beeld uit My Brilliant Friend s2

  Datum: 12/07/2019

  HBO heeft het eerste beeld gepubliceerd uit het tweede seizoen van My Brilliant Friend, de fantastische serie die gebaseerd is op de boeken van Elena Ferrante.

  Het tweede seizoen begint waar het eerste ophield. Lila en Elena zijn zestien. Lila is net getrouwd, maar heeft de indruk dat zij haar eigen identiteit kwijt is nu ze de naam draagt van haar echtgenoot. Elena is een voorbeeldstudente die echter beseft dat ze niet gelukkig is in en buiten haar dichte omgeving.

  Tijdens een vakantie is Ischia ontmoet het tweetal hun jeugdvriend Nino Sarratore, nu een universiteitsstudent waarvan veel wordt verwacht. De toevallige ontmoeting zal de aard van hun vriendschap voorgoed veranderen. Lila wordt een bedreven sales-assistente in een elegante schoenwinkel, eigendom van de machtige familie Solara, terwijl Elena vastberaden doorgaat met haar studies en bereid is haar geboortestad te verlaten om haar studies voort te zetten aan de universiteit van Pisa.

  Saverio Costanzo die het hele eerste seizoen regisseerde, keert terug voor zes afleveringen. De overige twee worden geregisseerd door Alice Rohrwacher (Lazzaro Felice, Le Meraviglie).

  Er is nog geen datum van uitzending gekend. • Naar het overzicht van nieuwsitems