1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • In oktober op BBC One: Dublin Murders

  In oktober op BBC One: Dublin Murders

  Datum: 15/09/2019

  In oktober gaat op BBC One Dublin Murders in première, een detectiveserie die gebaseerd is op de boeken ‘In The Woods’ en ‘The Likenesss’ van Tana French. Sarah Phelps die eerder tekende voor de scenario’s van o.a. The ABC Murders, Ordeal By Innocence, The Witness For The Prosecution en And Then There Were None, schreef het scenario en is uitvoerend producent.

  Dublin Murders speelt zich af in de periode rond het millennium toen de Ierse Republiek een enorme economische opflakkering kende. Twee ambitieuze en charismatische detectives Rob Reilly en Cassie Maddox onderzoeken twee moorden die ogenschijnlijk niets met elkaar te maken hebben. Het eerste slachtoffer is een jonge ballerina die dood wordt aangetroffen op een vervallen stenen altaar, het andere is een levendige, vrijgevochten vrouw, die neergestoken werd aangetroffen in een schamel, dakloos huisje. Gaandeweg het onderzoek ontdekken de detectives gemeenschappelijke elementen die erop wijzen dat de moorden meer met elkaar gemeen hebben dan aanvankelijk gedacht.

  Killian Scott (CB Strike, Ripper Street, Damnation), Sarah Greene (Penny Dreadful, Vikings), Tom Vaughan-Lawlor (Ebony Maw in The Avengers-films) en Moe Dunford (Vikings) vertolken de hoofdrollen.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems