1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Indrukwekkende cast voor Ratched

    Indrukwekkende cast voor Ratched

    Datum: 17/01/2019

    Verpleegster Ratched is een naam die de filmbuffs onder jullie zich zeker zullen herinneren. Zij was het immers die McMurphy (Jack Nicholson) tot wanhoop dreef in One Flew Over The Cuckoo’s Nest, de vijfvoudige Oscarwinnaar uit 1975 van Milos Forman.

    Ryan Murphy (American Horror Story, American Crime Story, Pose, Feud) gaat rond haar personage een tv-serie maken die Ratched volgt vanaf 1947 toen zij nog een doodgewoon verpleegstertje was tot wanneer ze de monsterlijk autoritaire bitch werd die de plak zwaaide over de psychiatrische afdeling waar McMurphy was ondergebracht.

    Dat Sarah Paulson de hoofdrol zou spelen was al langer bekend. Nu zijn ook de andere namen bekend gemaakt en het is een cast om duimen en vingers bij af te likken: Sharon Stone, Finn Wittrock, Jon Jon Briones, Charlie Carver, Judy Davis, Harriet Harris, Cynthia Nixon, Hunter Parrish, Amanda Plummer en Corey Stoll!
    Over de invulling van hun personages is nog niets geweten, wel is bekend dat de opnames binnenkort van start gaan en dat er een order is geplaatst voor 18 afleveringen, gespreid over twee seizoenen.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems