1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Justified maakt een comeback!

  Justified maakt een comeback!

  Datum: 20/01/2022


  Een van de meest gelauwerde series, Justified (78,6 op IMDb, 86 op Metacritic en 97 op Rotten Tomatoes) maakt met Justified: City Primeval een onverwachte comeback. Timothy Olyphant (Santa Clarita Diet, Fargo, Deadwood) keert terug als U.S. Marshall Raylan Givens, een uitstekende en vastberaden wetsdienaar die zo uit de 19de eeuw lijkt te komen.

  De nieuwe serie speelt zich acht jaar na het einde van Justified af. Givens heeft Kentucky de rug toegekeerd en zich gesetteld in Miami waar hij zijn tijd balanceert tussen zijn werk en de opvoeding van zijn veertienjarige dochter. Zijn haar is grijzer, zijn cowboyhoed vuiler en de weg voor hem is plots een serieus stuk korter dan de weg achter hem. Een ontmoeting in Florida stuurt hem naar Detroit waar hij op jacht gaat naar de gevaarlijke en gewelddadige sociopaat Clement Mansell, alias The Oklahoma Wildman die wist te ontkomen aan de politie. Mansell’s advocate, de uit Detroit afkomstige Carolyn Wilder, is vastberaden haar cliënt te verdedigen ook al bevindt ze zich tussen flik en crimineel en heeft ze ook een eigen agenda na te leven.

  Dave Andron en Michael Dinner fungeren als scenaristen, showrunners en uitvoerende producten. Dinner neemt ook de regie op zich. In het verleden schreef Andron mee aan de origineel serie terwijl Dinner toen producent was. Net zoals de oorspronkelijk serie is ook de nieuwe serie gebaseerd op een verhaal van Elmore Leonard. Ditmaal betreft het ‘City Primeval: High Noon In Detroit’.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems