1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • KRONCRV gaat voor remake van Spaanse serie

  KRONCRV gaat voor remake van Spaanse serie

  Datum: 14/04/2018

  In augustus kun je op NPO 3 kijken naar de Nederlandse remake van de succesvolle Spaanse serie Sé Quién Eres.

  De serie die als Nederlandse titel Ik Weet Wie Je Bent meekreeg, gaat over een man die op een verlaten weg midden in het bos terecht is gekomen. Hij kan zich hoegenaamd niet herinneren wie hij is. Bovendien zijn z’n kleren gescheurd en zit zijn gezicht vol bloed. Blijkt dat hij de succesvolle advocaat Daniel Elias is, een man die samen met zijn zakenpartner Gabor de Heerdt een prestigieus advocatenkantoor runt. Wanneer in zijn auto bloedsporen en de telefoon van zijn verdwenen nichtje worden teruggevonden, is Daniel plots een ernstige verdachte in haar verdwijning.

  De hoofdrol wordt gespeeld door Daan Schuurmans (Nieuwe Buren, Heer En Meester). Ali Ben Horsting (Moordvrouw, Voetbalmaffia) is zijn zakenpartner terwijl Ariane Schluter (Lucia De B., La Famiglia) in de huid kruipt van zijn echtgenote Alize. Het nichtje wordt gespeeld door Gaite Jansen (Hollands Hoop, De 12 Van Oldenheim, Line Of Duty, Peaky Blinders). Andere rollen zijn er voor Alex Hendrickx, Sophie van Winden, Jaap Spijkers en Melody Klaver.

  De regie is in handen van Hanro Smitsman (Vlucht HS13, De Fractie, Moordvrouw) en Thomas Korthals Altes (Verborgen Gebreken, De Franctie) en het scenario is bewerkt door Maarten Lebens (Verborgen Gebreken, Moeder Ik Wil Bij De Revue, Lijn 32).

  Kijk hier naar de trailer van Sé Quién Eres

 • Naar het overzicht van nieuwsitems