1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Let The Right One In wordt een tv-serie

  Let The Right One In wordt een tv-serie

  Datum: 17/03/2021


  Als de serie zo goed wordt als de Zweedse film uit 2008, dan wordt Let The Right One In, een serie om van te smullen. De originele film LÅt Den Rätte Komma In, die gebaseerd was op het boek uit 2004, was genomineerd voor een BAFTA en won in het totaal 75 prijzen! In 2017 werd er reeds een poging ondernomen om er een serie van te maken, maar verder dan een pilootaflevering kwam het niet.

  Showtime wil nu een nieuwe poging wagen en heeft alvast Demián Bichir (The Midnight Sky, A Better Life, Alien: Covenant, The Hateful Eight) aangetrokken om de rol van de vader te spelen. Het verhaal gaat over een vader en zijn twaalfjarige dochter Eleanor wiens leven ingrijpend veranderde toen de dochter tien jaar geleden gebeten werd door een vampier. Eleanor wordt angstvallig binnengehouden en kon enkel ’s nachts naar buiten. Vader Mark doet z’n best om voor z’n dochter voldoende menselijk bloed te vinden om haar in leven te houden.

  De film kreeg in 2010 met Let Me In, een Amerikaanse remake die eveneens kon rekenen op positieve kritieken. Showrunner van de serie is Andrew Hinderaker, de scenarist en producent van de Netflix-serie Away die ook verschillende afleveringen schreef voor Penny Dreadful. • Naar het overzicht van nieuwsitems