1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • MP Tommy Shelby zet zijn eerste politieke stappen

  MP Tommy Shelby zet zijn eerste politieke stappen

  Datum: 6/10/2018

  Volgens insiders moet Tommy Shelby in het vijfde seizoen van Peaky Blinders zijn grootste uitdaging ooit trotseren. De gebeurtenissen rond de familie Shelby spelen zich af in 1929, op het moment dat de wereld herschapen is in een complete chaos naar aanleiding van de beurscrash. Opportuniteiten en tegenslag loeren om elke hoek van de straat. Wanneer Tommy, die inmiddels een gerespecteerde MP is (Member Of Parliament nvdr.), benaderd wordt door een charismatische politicus met een aparte visie of wat Engeland moet worden, beseft hij dat zijn antwoord niet alleen zijn familie, maar ook de toekomst van een hele natie zal beïnvloeden. Zijn grootste vijand wordt het Britse overheid!

  Naast Cillian Murphy als Tommy verwelkomen we andermaal Helen McCrory (Aunt Polly), Paul Anderson (Arthur Jr), Sophie Rundle (Ada), Kate Phillips (Linda) en Natasha O'Keeffe (Lizzie) evenals Aidan Gillen en Jack Rowan die in seizoen 4 hun opwachting maakten als vader en zoon Aberama en Bonnie Gold.

  In tegenstelling tot vorige seizoenen zal het nieuwe seizoen van Peaky Blinders in 2019 te zien zijn op BBC One en niet langer op BBC Two.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems