1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • My Brilliant Friend s3 heeft een trailer

    My Brilliant Friend s3 heeft een trailer

    Datum: 2/02/2022


    Het derde seizoen van My Brilliant Friend: Those Who Leave and Those Who Stay (Wie Vlucht en Wie Blijft) gaat op 28 februari in première in Italië en de VS via HBO en HBO Max. Maar dat we de serie even vlug bij ons zullen zien valt te betwijfelen. Hopelijk loopt de NPO niet veel achter zodat we niet al te lang moeten wachten op deze heuse parel.

    In het derde (van vier) seizoen zien we hoe Lila, gehuwd op 16, het hard te verduren heeft in een vleesfabriek. Elena, alias Lenù, is weg uit Napels, heeft een universiteitsdiploma en publiceerde een succesvolle novelle, wat deuren heeft geopend naar een welvarende en high-brow wereld.
    Beide vrouwen tasten op verschillende manieren manieren de grenzen af van een leven van ellende, onwetendheid en onderwerping. Ze navigeren door de kansen die zijn ontstaan als gevolg van maatschappelijke veranderingen in de jaren ‘70, en ze zijn nog steeds erg met elkaar verbonden.

    In tegenstelling tot seizoen 1 en 2 die geregisseerd werden door Saverio Costanzo, wordt seizoen 3 in goede banen geleid door veteraan Daniele Luchetti (Mio Fratello è Figlio Unico).

    Kijk hier naar de trailer


  • Naar het overzicht van nieuwsitems