1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nieuwe serie voor de maker van La Casa De Papel

  Nieuwe serie voor de maker van La Casa De Papel

  Datum: 20/02/2024  Een van de meest actieve Spaanse scenaristen is Álex Pina (zie foto), de showrunner, die onder meer verantwoordelijk was voor Sky Rojo, White Lines, La Casa De Papel en zijn spin-off Berlin (ondertussen al vernieuwd voor een tweede seizoen).
  Het mag ons dan ook niet verbazen dat de Spanjaard opnieuw bezig is met het bedenken van een nieuwe serie. Dit project, dat hij bedacht met zijn trouwe medewerkster Esther Martínez Lobato, heet El Refugio Atómico, wat vertaald kan worden als "Het nucleaire toevluchtsoord”.

  Sinds 5 februari in productie, vertelt deze nieuwe serie het complexe overleven van een groep multimiljonairs die zich verschuilen in een luxe bunker, genaamd Kimera Underground Park, terwijl de Derde Wereldoorlog op het punt staat uit te breken.

  Geproduceerd door Vancouver Media en exclusief uitgezonden op Netflix, is El Refugio Atómico een serie van acht afleveringen die elk een uur duren. De bewoners van het toevluchtsoord worden vertolkt door Miren Ibarguren, Joaquín Furriel, Natalia Verbeke, Carlos Santos en Montse Guallar.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems