1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nieuwe serie voor Harlan Coben

  Nieuwe serie voor Harlan Coben

  Datum: 23/03/2024


  Na Fool Me Once heeft Harlaln Coben alweer een nieuw serie in de steigers staan. Dit keer betreft het de verfilming van zijn boek 'Missing You' uit 2014.

  Elf jaar geleden verdween Detective Kat Donovan's verloofde Josh — de liefde van haar leven — waarvan ze nooit meer iets heeft gehoord. Nu ze profielen aan het bekijken is op een dating-app, ziet ze plotseling zijn gezicht en haar wereld ontploft opnieuw. Josh's terugkeer zal haar dwingen om opnieuw in het mysterie rond de moord op haar vader te duiken en lang begraven geheimen uit haar verleden te onthullen.

  In de rolverdeling zien we Rosalind Eleazar (Slow Horses), Richard Armitage (Fool Me Once), Jessica Plummer (The Girl Before), Samantha Spiro (Sexy Beast), Lenny Henry (LOTR: The Rings Of Power), Steve Pemberton (Happy Valley), Paul Kaye (Sexy Beast), Lisa Faulkner (EastEnders) en Mary Malone (Vera).

  De serie wordt momenteel opgenomen in Engeland en zal te zien zijn op Netflix. Naar verluidt is Netflix ook bezig met de bewerking van een ander Coben-boek getiteld 'Run Away'. Fans van Harlan Coben weten dus wat ze kunnen verwachten.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems