1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Nu op VRT1 en VRT Max: Suspect

  Nu op VRT1 en VRT Max: Suspect

  Datum: 27/05/2023  Vanaf vrijdag 26 mei kun je bij VRT1 en VRT Max kijken naar de Britse misdaadserie Suspect, een remake van de Deense serie Forhøret (Face To Face).

  Wanneer detective Danny Frater naar het ziekenhuis gaat om een dood meisje te identificeren, krijgt hij de schok van zijn leven want de jonge vrouw blijkt zijn dochter Christina te zijn. Volgens de dokters heeft ze zelf een einde aan haar leven gemaakt. Danny weigert dit te aanvaarden en begint een eigen onderzoek. Hij zoekt contact met de mensen uit haar directe omgeving en komt erachter dat Christina – met wie hij al een tijd geen contact meer had – een duister en gecompliceerd leven leidde…

  Naast James Nesbitt (Bloodlands) die de hoofdrol speelt, zien we in de bijrollen bekende acteurs als Sam Heughan (Outlander), Anne-Marie Duff (Sex Education, Bad Sisters), Richard E. Grant (Can You Ever Forgive Me?), Ben Miller (Professor T) en Joely Richardson (Lady Chatterley’s Lover). De regie was in handen van onze landgenoot Dries Vos (Professor T, De Dag, Billie VS Benjamin).

 • Naar het overzicht van nieuwsitems