1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Onze favoriete comedian is back in februari

  Onze favoriete comedian is back in februari

  Datum: 21/11/2023


  Eindelijk is de kogel door de kerk: seizoen 12 van Curb Your Enthusiasm gaat in februari 2024 in première.

  Hoewel er eerder dit jaar geruchten de ronde deden dat het twaalfde seizoen van Curb het laatste zou zijn, zei Casey Bloys (zie foto) van HBO op een persevent dat dergelijke beslissingen niet door het netwerk zijn genomen.

  “Over het algemeen laten we dat aan Larry over, en ik denk dat hij volop nadenkt over wat hij wil doen”, zei Bloys. "In afwachting van het nieuwe seizoen weet hij dat de open uitnodiging impliceert dat er een keuze gemaakt moet worden - hij overweegt serieus of dit het laatste seizoen wordt voordat het uitgezonden wordt. Toen de productie van seizoen 12 in maart werd afgerond, lieten verschillende producenten van de show op X doorschemeren dat ze de “laatste scène van de laatste aflevering van het laatste seizoen” hadden gefilmd. Maar ook in het verleden heeft David elk seizoen van Curb lange tijd als het laatste behandeld. Zo was de laatste aflevering van seizoen 11 opgebouwd als een [serie] finale…We hebben het opgenomen alsof het de laatste ooit zou zijn.”

  Een bron vertelde Variety dat Davids huidige deal met HBO in 2023 afloopt, wat betekent dat hij een nieuwe deal met het netwerk moet sluiten om een dertiende seizoen te kunnen maken.

  In Curb Your Enthusiasm speelt David de rol van een gefictionaliseerde versie van hemzelf, met J.B. Smoove, Jeff Garlin, Cheryl Hines, Susie Essman, Richard Lewis en een wisselende cast van A-lijst gaststerren.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems