1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Opnames 1899 zijn gestart

  Opnames 1899 zijn gestart

  Datum: 8/05/2021


  Maandag zijn de opnames gestart van 1899, de prestigieuze en langverwachte serie van de makers van Dark. De personages zullen allemaal hun eigen taal spreken.

  Het filmen vindt plaats in Berlijn in een nieuwe op maat gemaakte virtuele productiestudio. Het is in Europa in zijn soort de grootste LED-‘Volume’ studio die de mogelijkheid geeft om een aanzienlijk aantal complexe opnames met visuele effecten vast te leggen via virtuele sets en locaties die zijn gemaakt met game-engine-technologie.

  De serie, die acht episodes telt, volgt de mysterieuze reis van een schip met immigranten op weg van Europa naar New York. De passagiers hopen allemaal hun droom waar te maken. Wanneer ze een tweede schip tegenkomen dat al maanden vermist werd, neemt hun reis een onverwachte wending. Wat ze aan boord aantreffen, verandert hun droomreis in een nachtmerrieachtige puzzel waarbij het verleden van elke passagier met elkaar verbonden wordt door middel van een web van geheimen. 

  In de rolverdeling zien we een internationale cast met o.a. Emily Beecham (The Pursuit Of Love), Aneurin Barnard (Dunkirk, The Pact), Andreas Pietschmann (Dark), Miguel Bernardeau (Elite), Maciej Musial (The Witcher), Lucas Lynggaard Tønnesen (The Rain), Rosalie Craig (Truth Seekers), Clara Rosager (Forhøret, The Rain), Maria Erwolter (Rig 45), Yann Gael (Sakho & Mangane) en Mathilde Ollivier (Boss Level).


  Kijk hier naar de teaser

 • Naar het overzicht van nieuwsitems