1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Opnames Juliet zijn gestart

  Opnames Juliet zijn gestart

  Datum: 13/10/2022


  Vorige week maandag zijn de opnames gestart van de nieuwe fictiereeks Juliet. Charlotte De Bruyne vertolkt daarin de hoofdrol van Juliet, een politie-inspecteur die omwille van persoonlijke redenen vanuit Brussel terugkeert naar de Vlaamse kust, waar ze opgroeide.

  Na de dood van haar vader verlaat rechercheur Juliet Dumon de stad Brussel en keert ze terug naar De Haan. Daar gaat ze tijdelijk aan de slag bij de plaatselijke recherche en zoekt ze intussen naar een pleeggezin voor haar tienernichtje Chloë. Terwijl Juliet zich op haar nieuwe baan stort, wordt ze geconfronteerd met haar onverwerkte schuldgevoelens bij de dood van haar moeder en haar eigen ambigue gevoelens tegenover het moederschap. Maar toch groeit ze steeds dichter naar haar nichtje toe.

  Naast Charlotte De Bruyne in de hoofdrol als Juliet zijn andere hoofdrollen en belangrijke bijrollen weggelegd voor zowel gevestigde namen als nieuw en opkomend talent: Nabil Mallat, Amber Naert, Fania Sorel, Maarten Ketels, Mil Sinaeve, Arend Pinoy, Charlotte Vandermeersch, Pieter Genard, Nicki Von Tempelhoff, Aaron Roggeman, Wennie De Ruyck, Dolores Bouckaert, Piet De Praitere, Mieke Dobbels, Ikram Aoulad, Jan Hammenecker, Dries Heyneman, Emilie De Roo, Gene Bervoets, Ben Segers, Abbas Fassaei, Amara Reta, Tanya Zabarylo, Dirk Van Dijck en Greg Timmermans. De reeks wordt geregisseerd door Anke Blondé (Red Light).

  De opnames van Juliet vinden plaats in onder andere De Haan, Nieuwpoort, Zeebrugge, Heist, Oostende en andere locaties aan de Vlaamse kust.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems