1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Opnames Knokke Off zijn gestart

  Opnames Knokke Off zijn gestart

  Datum: 9/06/2022

  Onlangs zijn de opnames voor de nieuwe zomerse fictiereeks Knokke Off (werktitel) gestart. De tiendelige reeks dompelt iedereen onder in het leven van enkele jonge twintigers die hun zomer doorbrengen in Knokke.

  Twintigers Louise (Pommelien Thijs) en Alexandre (Willem De Schryver) beleven samen met hun vrienden een schijnbaar onbezonnen zomer in het weelderige Knokke. Door de hoge verwachtingen van hun ouders dreigen ze echter zichzelf te verliezen in luxe en feesten en gaan ze wanhopig op zoek naar iets wat ze maar niet vinden: echte vriendschap, liefde en vooral… zichzelf. Hun wereld wordt daarbij bovendien grondig verstoord door de komst van Daan (Eliyha Altena) en zijn moeder Melissa (Anna Drijver). Ook zij zijn op zoek, maar vooral naar de waarheid achter de maskers…

  In Knokke Off schittert een Vlaams-Nederlandse topcast met in de hoofdrollen Eliyha Altena, Pommelien Thijs, Willem De Schryver, Ruth Becquart, Geert Van Rampelberg, Ini Massez, Anna Drijver, Jasmine Sendar, Emma Moortgat en Gène Bervoets. De reeks werd bedacht door Anthony Van Biervliet, geschreven door Luk Wyns en Nele Vandael en geregisseerd door Tom Goris (Gevoel voor tumor, wtFOCK).

  De reeks is in 2023 in Vlaanderen te zien op Eén en VRT NU en in Nederland op Netflix.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems