1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Opnames Niets Te Melden zijn gestart

  Opnames Niets Te Melden zijn gestart

  Datum: 30/01/2020


  Deze week zijn de opnames gestart van de nieuwe VTM-serie Niets Te Melden. Een politiewagen, de centrale dispatch en de schuilplaats van een bende criminelen: deze drie locaties vormen het decor van deze nieuwe comedyserie. Verstopt in containers met koffiebonen sluist een belangrijk Antwerps drugskartel tonnen drugs het land binnen. Maar de recherche van patrouille 74 is hen op het spoor en houdt hen nauwlettend in de gaten.

  De hoofdrollen in deze nieuwe reeks zijn weggelegd voor Jonas Van Geel en Koen De Bouw, die in de huid kruipen van inspecteurs Staes en Hendriks. Verder spelen Barbara Sarafian en Charlotte Timmers in de hoofdcast als de dames van de centrale dispatch en Robrecht Vanden Thoren en Wim Willaert zijn de criminelen van dienst. De reeks draait volledig rond deze zes vaste rollen, aangevuld met een aantal gastpersonages.

  Niets Te Melden wordt een serie waarbij de kijker het verhaal vanuit verschillende personen meemaakt. Hoewel de twee inspecteurs van patrouille 74 steevast ‘niets te melden’ hebben aan de dames van de centrale dispatch, gaan de gesprekken in de auto alle kanten op: over hun leven en hun werk, hun families en liefde, over hun geheimen, hun dromen en hun angsten.

  De reeks is gebaseerd op de Australische succesreeks No Activity (die ook al een Engelse remake kreeg) en werd geadapteerd door Koen Burssens (Safety First, Hoe Zal Ik Het Zeggen?). De regie is in handen van Jeroen Dumoulein (Spitsbroers, Coppers). Wanneer de reeks te zien zal zijn, wordt later bekendgemaakt.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems