1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Over Water: Antwerpse haven wordt menselijk...

    Over Water: Antwerpse haven wordt menselijk...

    Datum: 22/04/2017

    Op 20 april zijn de opnames van start gegaan van Over Water, de nieuwe serie van Tom Lenaerts en Peter Baeten Gronda. In de rolverdeling zien we Tom Dewispelaere, Tom Van Dyck, Natali Broods, Ruth Becquart, Kevin Janssens en Jeroen Perceval. Daarnaast zullen ook Herman Gilis, Evgenia Brendes, Jef Hellemans, Violet Braeckman, Frank Vercruyssen, Ikram Aoulad, Soufiane Chilah, Gert Winkelmans, Oscar Willems en Martha Canga Antonio in de reeks te zien zijn.
    Over Water zal ten vroegste in het najaar van 2018 worden uitgezonden op Eén.

    Over Water draait rond John Beckers (Tom Dewispelaere), ooit Vlaanderens favoriete tv-ster. Hij heerste tijdens zijn gloriedagen over het kleine scherm en het publiek sloot hem in het hart. Maar zware verslavingen aan drank en gokken sleurden hem mee naar een duister dal en John verloor bijna alles wat hij had opgebouwd. Populariteit, vrienden en succes verdwijnen sneller dan ze kwamen.
    John Beckers krijgt van zijn vrouw en hun twee kinderen een allerlaatste kans om zijn leven weer op de rails te krijgen en hun vertrouwen terug te winnen. Na een zoveelste verblijf in rehab gaat John dan ook met vernieuwde moed aan de slag bij de firma van zijn schoonvader. De tv-vedette gaat voor de haven werken. En dat gaat met vallen en opstaan. Tot de dag komt waarop hij de haven voor hem laat werken.
    Maar zal John Beckers zijn oude demonen in bedwang kunnen houden en proberen te weerstaan aan nieuwe verleidingen in deze nieuwe, bikkelharde wereld? Kan hij zo het vertrouwen en de liefde van vrouw en kind terugwinnen? Over water laat zien hoe een (ex-) verslaafde man met goede intenties toch verkeerde keuzes maakt. En hoe hij op die manier uitgroeit van groene nieuwkomer tot spilfiguur in de lucratiefste maar ook veruit gevaarlijkste trafiek aan de Antwerpse dokken.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems