1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Ray Donovan, the movie: de afsluiter van de serie

  Ray Donovan, the movie: de afsluiter van de serie

  Datum: 24/11/2021


  Vanaf 14 januari kunnen de abonnees van Showtime kijken naar de ontknoping van Ray Donovan, de schitterende serie die helaas aan het einde van seizoen 7 plots werd gecanceld. Als compensatie kwam er een twee uur-durende speelfilm waarin naar verluidt antwoorden zullen worden gegeven op de nog openstaande vragen.
  De film begint waar het zevende seizoen eindigde. Ray is vastbesloten om een op hol geslagen Mickey te vinden en hem te stoppen voor hij nog meer bloedbaden kan veroorzaken. De film zal ook de huidige gevolgen van de Donovan/Sullivan-vete verweven met het oorsprongsverhaal van Ray en Mickey van 30 jaar geleden.

  Hoofdrolspeler Liev Schreiber schreef het scenario samen met showrunner David Hollander die de film ook regisseert.
  Originele castleden die hun rol hernemen zijn Jon Voight als Ray’s vader Mickey, Eddie Marsan als Ray’s broer Terry, Dash Mihok als Ray’s broer Bunchy, Pooch Hall als Ray’s halfbroer Daryll, Kerris Dorsey als Ray’s dochter Bridget, Katherine Moennig als Ray’s assistente Lena en Kerry Condon als Molly Sullivan, Ray’s huidige vriendin.

  Het is verbazend dat deze serie noch bij ons noch in Nederland op televisie of streaming te zien is. Van de eerste drie seizoenen is er wel een DVD beschikbaar.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems