1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Snabba Cash wordt een tv-serie

  Snabba Cash wordt een tv-serie

  Datum: 24/06/2019

  De Snabba Cash-trilogie krijgt een vervolg. Netflix kondigde immers aan dat ze een zesdelige serie gaan maken die zich tien jaar na de film zal afspelen.

  Het zijn woelige tijden: de drang naar status en geld is sterker dan ooit. De ondernemersgerichte jetset en de criminele wereld zijn brutaler, chaotischer en meedogenlozer dan ooit tevoren. Wanneer deze twee werelden met elkaar clashen, worden loyaliteit, vriendschap en zakelijke relaties op de proef gesteld, waarbij iedereen wordt aangedreven door hetzelfde: snel geld maken.

  De serie wordt ontwikkeld door Jens Lapidus en scenarist Oskar Söderlund (zie foto). Lapidus is een bekende misdaadauteur van wie alleen al in Zweden 2,2 miljoen boeken werden verkocht. Zijn eerste boek uit The Stockholm Noir-trilogie, 'Snabba Cash', werd uitgebracht in 30 verschillende talen en succesvol verfilmd. Oskar Söderlund schreef onder meer het scenario van de tv-serie Greyzone. De serie wordt geproduceerd door Nicklas Wikström Nicastro, de producent van A Man Called Ove, de derde meest succesvolle Zweedse film ooit, goed voor twee Oscarnominaties.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems