1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Strange Angel: raketten en seks

    Strange Angel: raketten en seks

    Datum: 2/06/2018

    Op 14 juni gaat in de VS de serie Strange Angel in première, een merkwaardige serie waar we graag even bij stilstaan. Het script van Strange Angel werd geschreven door Mark Heyman, de scenarist van o.a. Black Swan en The Skeleton Twins en de producent van The Wrestler en Mother!

    Het hoofdpersonage heet Jack Parsons. Hij is een briljante en ambitieuze werknemer in een chemische fabriek die ervan droomt raketten te maken die de mensen naar de maan zullen brengen. Terwijl hij dag en nacht werkt aan de uitbouw van zijn plannen, wordt hij aangetrokken door een nieuwe occulte religie waarin seksuele rituelen ervoor moeten zorgen dat de wereld zich voegt naar Jack’s wil zodat zijn plannen uiteindelijk kunnen waargemaakt worden.

    Het verhaal is gebaseerd op het waargebeurde verhaal van Jack Parsons, zoals het neergeschreven werd in het gelijknamige boek van Geroge Pendle. Het boek verkent de dramatische interactie tussen genialiteit en mentale gestoordheid, tussen wetenschap en sciencefiction. De cast van Strange Angel bestaat uit o.a. Jack Reynor (Sing Street, Detroit, Transformers: Age of Extinction), Rupert Friend (Homeland), Bella Heathcote (The Neon Demon, The Man In The High Castle), Peter Mark Kendall (The Americans, Chicago Med) en Rade Šerbedžija (Snatch, 24, Batman Begins).
    De regie van deze veelbelovende serie is in handen van David Lowery (A Ghost Story, Ain’t Them Body Saints) terwijl Ridley Scott een van de uitvoerende producenten is.

    Kijk hier naar de trailer



  • Naar het overzicht van nieuwsitems