1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Streamingservice Peacock voorzien voor april 2020

  Streamingservice Peacock voorzien voor april 2020

  Datum: 21/09/2019

  Streamingservices allerhande zullen dit najaar en begin volgend jaar een aanslag plegen op de portemonnee van de consument. Disney, Warner, Apple, Quibi (het streamingplatform van Jeffrey Katzenberg) en nu ook NBCUniversal staan de trappelen om de strijd aan te gaan met Netflix, Amazon en Hulu.

  Afgelopen week maakte NBCUniversal de naam en de content van zijn nieuwe streamingservice bekend. Een van de belangrijkste titels die op Peacock te zien zullen zijn, is de reboot van de klassieke sf-serie Battlestar Gallactica met als uitvoerend producent niemand minder dan Sam Esmail, de bedenker van Mr. Robot.

  Verder is er ook een revival van de familieserie Saved By The Bell, met Mario Lopez en Elizabeth Berkley opnieuw in hun vertrouwde rollen. Een andere sequel waarvan sprake is Punky Brewster, waarvan een pilootaflevering werd besteld. Ook zijn er veelbelovende gloednieuwe series zoals Brave New World naar de bestseller van Aldous Huxley met Alden Ehrenreich en Jessica Brown Findlay, Dr. Death met hoofdrollen van Jamie Dornan, Alec Baldwin en Christian Slater en de miniserie Angelyne met Emmy – Shameless – Rossum.

  Verder zal Peacock ook bekende series streamen zoals 30 Rock, Bates Motel, Battlestar Gallactica, Brooklyn Nine-Nine, Cheers, Chrisley Knows Best, Covert Affairs, Downton Abbey, Everyone Loves Raymond, Frasier, Friday Night Lights, House, Keeping Up with the Kardashians, King Of Queens, Married…With Children, Monk, Parenthood, Parks And Recreation, Psych, Royal Pains, Saturday Night Live, Superstore, The Real Housewives, Top Chef en Will & Grace.

  Peacock gaat net als Quibi van start in april 2020.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems