1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Streamz start vanaf 14 september

  Streamz start vanaf 14 september

  Datum: 3/09/2020

  Op maandag 14 september 2020 schiet Streamz uit de startblokken. Vanaf die dag kan iedereen op het nieuwe streamingplatform van Telenet en DPG Media terecht voor een uitgebreid aanbod van zowel nieuwe Vlaamse series als klassiekers van eigen bodem, documentaires, een kidszone en de strafste internationale films en reeksen, goed voor meer dan 1000 titels bij de start. Dat nieuws werd vandaag bekendgemaakt door John Porter (CEO Telenet), Kris Vervaet (CEO DPG Media België) en Peter Vindevogel (CEO Streamz) tijdens een perslancering waar ook heel wat regisseurs en acteurs bij waren. CEO van VRT Frederik Delaplace bevestigde vandaag dat VRT ook premium titels in preview en cataloguscontent zal aanbieden aan Streamz.

  Streamz is vanaf 14 september voor iedereen beschikbaar via de Streamz-app en via Streamz.be. Voor €11,95 per maand kunnen abonnees op 4 schermen tegelijkertijd in HD kijken. Er is een gratis testperiode van 2 weken. Telenet-klanten kunnen Streamz ook bekijken via hun digitale televisie. Alle Telenet Play-klanten worden automatisch overgezet naar dit nieuwe aanbod.

  Streamz zorgt dit najaar voor een exclusieve toegang tot 11 gloednieuwe lokale titels en Originals. Het gaat over previews van De Bende Van Jan De Lichte (VTM), Fair Trade (VTM), Mijn Slechtste Beste Vriendin (VIER), Black-out (Eén), Cheyenne Et Lola (Eén), Free Love Paradise (VTM 2) en Streamz Originals Niets Te Melden, Cold Courage, Baantjer, D5R en een docureeks van Eric Goens over Dimitri Vegas & Like Mike. Ook Albatros (Canvas) en Justice For All (VIER), reeksen die nu al in Play als preview beschikbaar waren, zullen ook op Streamz te zien zijn. Het lokale aanbod wordt verder aangevuld met een grote catalogus van titels van DPG Media, SBS en VRT zoals Safety First, Studio Tarara, Amigo’s, Callboys, Geub, FC De Kampioenen, De Dag, De Ronde en Eigen Kweek. Bij het uitgebreide internationale aanbod horen onder andere titels van Universal, Showtime, ViacomCBS en alle titels van HBO. De volgende series verschijnen alvast dit najaar: Love Life met Anna Kendrick, The Third Day met Jude Law en The Undoing van de makers van Big Little Lies.

  Ook uitgebreid aanbod voor kids en tieners
  Streamz bevat een aparte kidszone waar kinderen veilig naar kindertitels kunnen kijken. Ze vinden daar een uitgebreide selectie van bekende titels en gezichten als Puss in Boots, Shrek, Kung Fu Panda, Madagascar, Peppa Pig en Paw Patrol, en heel wat Ketnet-reeksen zoals Olly Wannabe, Helden en De Regel van 3S. Ook voor tieners zitten er series op maat in het aanbod zoals het gloednieuwe seizoen van D5R en wtFOCK, net als titels van Tagmag en Blackpills.

  300 extra films per jaar met Streamz+
  Naast Streamz, is er voor de cinefiel Streamz+. Bovenop het uitgebreide aanbod van Streamz, komt er een grote filmcatalogus bij: maar liefst 300 extra recente films zullen er per jaar op het platform komen. Zo zullen vanaf mid september onder andere kaskrakers als Jumanji: The Next Level, Harriet, 1917 en Les Misérables te zien zijn. Streamz+ kost maandelijks €19,95.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems