1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Tarara en De Twaalf geselecteerd voor Canneseries

  Tarara en De Twaalf geselecteerd voor Canneseries

  Datum: 14/03/2019

  Van 5 april tot en met 10 april vindt in Cannes, in het Zuiden van Frankrijk, de tweede editie plaats van Canneseries, een exclusief festival voor tv-series. Nadat eerder bekend werd dat Vernon Subutex het Festival zal openen, is nu ook de rest van het programma bekend.

  Opmerkelijk dit jaar is dat zowel Studio Tarara als De Twaalf, twee Vlaamse series, geselecteerd zijn voor de officiële competitie. Ze nemen het op tegen de Duitse series Die Neue Zeit en How To Sell Drugs Online (Fast), het Japanse Junichi, het Noorse Magnus, het Franse Nehama, het Spaanse Déjate Llevar, de Brits/Amerikaanse coproductie The Feed en het Russische Epidemiya. De winnaar wordt bekend gemaakt tijdens een slotceremonie die plaatsvindt op 10 april.

  Daarnaast zijn er ook nog een aantal series die buiten competitie worden vertoond. Het betreft hier drie Britse series (Beecham House, The Rook en Years And Years), twee Amerikaanse (NOS4A2 en Now Apocalypse) en uiteraard Vernon Subutex, de Franse serie die het Festival opent.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems