1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • The Head: Spanning op Antarctica

  The Head: Spanning op Antarctica

  Datum: 26/04/2020


  Op 12 juni gaat The Head in première in 30 landen. Helaas is het grootste deel van Europa daar niet bij. Enkel in Spanje zal de reeks te zien zijn, net als in Scandinavische landen, Japan en landen in Zuidoost-Azië.

  The Head is immers een productie van het Spaanse The Mediapro Studio (The Young Pope, The New Pope) en het Zweedse Dramacorp in samenwerking met Hulu Japan en HBO Asia.

  Wat deze serie zo opvallend maakt is dat ze meertalig is en dat de cast bestaat uit heel wat ‘bekende’ acteurs van overal ter wereld. Bovendien zijn ook de scenaristen en de regisseur niet aan hun proefstuk toe.

  De serie is een whodunit die zich afspeelt in een onderzoekscentrum op Antarctica in het putje van de winter, waar wetenschappers uit Groot-Brittannië, Denemarken, Amerika, Ierland, Japan en Spanje wetenschappelijk onderzoek verrichten.

  In de rolverdeling zien we onder meer Laura Bach (Those Who Kill), John Lynch (Tin Star, The Terror, The Fall), Alexandre Willaume (Below The Surface), Hannes Fohlin (The Restaurant), Alvaro Morte (La Casa De Papel) en Amelia Hoy (Killing Eve).

  Jorge Dorado (The Pier) regisseert een scenario dat geschreven werd door de broers Alex en David Pastor, de scenaristen van Carriers, Los Ultimos Días, Self/less en de door Matt Damon en Ben Affleck geproduceerde serie Incorporated.

  Wanneer de serie ook bij ons te zien zal zijn is nog niet bekend. Hierbij alvast de trailer • Naar het overzicht van nieuwsitems