1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • The Split krijgt een special

  The Split krijgt een special

  Datum: 12/05/2024


  Hoewel de serie afgelopen is kunnen we in het najaar kijken naar een tweedelige special van The Spilt, de advocatenserie rond de familie Defoe. Voor de gelegenheid zal de nieuwe serie zich aspelen in Barcelona.

  Net zoals de serie focust deze special zich ook op echtscheidingsadvocaat Hannah Defoe. Twee jaar na het einde van seizoen 3 - waarin Hannah haar eigen echtscheiding doormaakte - zullen de kijkers de geduchte advocaat terugvinden in Spanje, waar ze een bruiloft viert samen met de rest van haar familie.Terwijl de zon opkomt over het prachtige Spaanse platteland, voelt Hannah zich gedwongen de spoken uit haar verleden te verdrijven en zich open te stellen voor de mogelijkheid van een nieuwe liefde. Kan ze de moed vinden om de sprong te wagen naar een nieuwe toekomst? Uiteraard zullen er opnieuw pijnlijke breuken, herenigingen en veel romantiek aanwezig zijn.

  Nicola Walker keert terug als Hannah, samen met Stephen Mangan, Annabel Scholey, Fiona Button, Deborah Findlay, Ian McElhinney, Kobna Holdbrook-Smith, Elizabeth Roberts en Alex Guersman. Verder ook een scala aan nieuwe personages, waaronder Toby Stephens (Black Sails) die advocaat Archie Moore speelt. De special werd ook nu weer geschreven door Abi Morgan (River, Suffragette, The Hour). • Naar het overzicht van nieuwsitems