1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Tienerserie gebaseerd op boek van Harlan Coben

  Tienerserie gebaseerd op boek van Harlan Coben

  Datum: 23/04/2021


  Serieliefhebbers zijn ondertussen vertrouwd met de naam Harlan Coben. De Amerikaanse auteur die een deal heeft met Netflix is de leverancier van vele spannende series zoals Une Chance De Trop, El Inocente, The Woods, The Stranger, Just One Look en Gone For Good (binnenkort op Netflix). Bovendien schreef hij ook het scenario van de series Safe en The Five.

  'Shelter' is het eerste boek van Coben in de Mickey Bolitar-serie. MGM kocht de rechten op alle Bolitar-boeken en begint binnenkort met de verfilming van Shelter.

  Mickey Bolitar’s jaar kan niet meer slechter. Nadat hij getuige was van de dood van zijn vader en zijn moeder naar een afwenningskliniek stuurde, moet hij intrekken bij zijn oom Myron van wie hij vervreemd is. Bovendien moet hij ook veranderen van school. Gelukkig vindt hij in Ashley een fantastische vriendin en het ziet ernaar uit dat er betere tijden op komst zijn. Maar dan verdwijnt Ashley. Mickey volgt haar spoor en ontdekt dat Ashley niet degene was die hij dacht, net als zijn vader. Mickey ontdekt een choquerende samenzwering die zijn volledige leven in vraag stelt. • Naar het overzicht van nieuwsitems