1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • True Detective-paar werkt opnieuw samen

  True Detective-paar werkt opnieuw samen

  Datum: 2/02/2020


  Ervan uitgaande dat het eerste seizoen van True Detective zowat het beste was wat er de laatste tien jaar op televisie te zien was, is het groot en hoopvol nieuws dat de bedenker ervan, Nic Pizzolatto en hoofdacteur en tevens producer Matthew McConaughey opnieuw samen een tv-serie gaan maken.

  De nieuwe serie The Redeemer is gebaseerd op het boek 'The Churchgoer' van Patrick Coleman. Het verhaal gaat over een zekere Mark Holmes, ooit als jong predikant een rolmodel voor velen. Maar dan breekt hij met zijn gezin, zijn echtgenote en zijn geloof. Hij brengt z’n dagen door met surfen en 's nachts veiligheidsagent spelen in een industriecomplex. Wanneer hij Cindy, een 20-jarig meisje dat stond te liften, onderdak aanbiedt, raakt hij stilaan uit zijn isolement. Maar dan wordt zijn compagnon tijdens een mislukte overval omgebracht en verdwijnt Cindy nog diezelfde nacht.
  In plaats van de zaak te laten voor wat ze is, gaat Mark opzoek naar Cindy. Hij raakt betrokken in een misdadig complot dat hem tot in de drugswereld van zuidelijk Californië voert. Uiteindelijk leidt zijn speurtocht naar Cindy hem tot in een Evangelische megakerk. Mark’s heden en verleden worden met elkaar geconfronteerd…

 • Naar het overzicht van nieuwsitems