1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Twee nieuwe series voor Apple TV+

  Twee nieuwe series voor Apple TV+

  Datum: 26/09/2019

  Regisseur Roberto Rodgriguez (Desperado, From Dusk Till Dawn, Sin City) keert terug op vertrouwd terrein met de serie El Gato Negro dat hij gaat maken voor Apple TV+.
  De serie is gebaseerd op het gelijknamige comic book van Richard Dominguez. Het verhaal gaat over twee misdaadbestrijders: de eerste held is een jonge kerel die onder de naam van een lokale held wraak zoekt voor de dood van zijn beste vriend, de andere is zijn grootvader, een Mexicaanse worstelaar die al jaren de misdaad bestrijdt.
  De Mexicaanse acteur Diego Boneta, die we aan het werk zagen in de tv-serie Scream Queens en die binnenkort zien is in de nieuwe Terminator-film Terminator: Dark Fate speelt een van de hoofdrollen.

  Een andere serie die Apple TV+ op het oog heeft, is een bewerking van The Mosquito Coast, de langspeelfilm met Harrison Ford uit 1986. De series is gebaseerd op het boek van Paul Theroux. En laat het nu precies zijn neefje zijn, Justin Theroux (The Leftovers) die de hoofdrol gaar spelen. Neil Cross (Luther) gaat het scenario schrijven en Rupert Wyatt (Rise Of The Planet Of The Apes) werd aangetrokken voor de regie.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems