1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Twee nieuwe spin-offs van American Horror Story

  Twee nieuwe spin-offs van American Horror Story

  Datum: 18/08/2021


  Ryan Murphy (zie foto) weet duidelijk niet van ophouden. Voor FX heeft hij immers twee nieuwe projecten op til staan: American Sports Story en American Love Story, beide afgeleiden van de moederserie American Horror Story (die al twee spin-offs voortbracht: American Crime Story en American Horror Stories).

  American Sports Story zal een prominent evenement met een sportfiguur bekijken door het prisma van de wereld van vandaag en zal het verhaal vanuit meerdere perspectieven vertellen. Het eerste seizoen zal gebaseerd zijn op de Boston Globe and Wondery-podcast “Gladiator: Aaron Hernandez en Football Inc.” Het zal de opkomst en ondergang in kaart brengen van de voormalige New England Patriots tight end die werd veroordeeld voor de moord Odin Lloyd, een semiprofessionele American footballspeler, en uiteindelijk zelfmoord pleegde. Thematisch zal het de verschillende aspecten van zijn identiteit, zijn familie, zijn carrière, zijn zelfmoord en hun erfenis in de sport en de Amerikaanse cultuur onderzoeken.

  American Love Story zal de wervelende verkering en het huwelijk van John F. Kennedy Jr. en Carolyn Bessette in kaart brengen. Wat begon als een mooie verbintenis voor het jonge stel, algemeen beschouwd als Amerikaanse royalty, begon te ontrafelen onder de stress van de meedogenloze microscoop en navelstaren van tabloidmedia. De druk van hun carrière en de geruchten over onenigheid in de familie eindigden met hun tragische dood toen hun privévliegtuig op een wazige zomernacht voor de kust van Massachusetts in de oceaan neerstortte.

  Het derde seizoen van American Crime Story, getiteld Impeachment over de relatie tussen President Clinton en Monica Lewinsky, gaat in première op FX op 7 september.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems