1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Twee nieuwe Yellowstone-sequels

  Twee nieuwe Yellowstone-sequels

  Datum: 3/11/2023


  In afwachting van het einde van Yellowstone, dat voorzien is voor eind november volgend jaar, krijgen de fans twee nieuwe sequels die zich allebei afspelen in het Yellowstone-universum.

  Taylor Sheridan (zie foto) had aan The Hollywood Reporter laten doorschemeren dat de spin-off 2024 – die de eerste zou zijn die zou plaatsvinden nà de gebeurtenissen in Yellowstone – mogelijk kan bestaan uit een geheel nieuwe cast en zich afspelen op een andere locatie. Wel werd aangekondigd dat de serie de Dutton-regio zal blijven verkennen. De nieuwe serie zou een familiedynastie worden met nieuwe personages en locaties, evenals enkele bestaande personages (over de casting van McConaughey is er nog geen nieuws).

  1944 zal in de voetstappen treden van die andere sequels 1883 (met Faith Hill en Tim McGraw) en 1923 (met Helen Mirren en Harrison Ford), twee series die zorgden voor een revival van het westerngenre. Van beide series komt er overigens een tweede seizoen. De details over 1944 zijn momenteel schaars, maar de Sheridan had laten doorschemeren dat zijn aanpak vergelijkbaar zou zijn met die van de prequels, die functioneerden als op zichzelf staande verhalen binnen de generatiestamboom. “Er zijn veel plaatsen waar een manier van leven die al 150 jaar bestaat, botst met een nieuwe manier van leven, maar de waar de uitdagingen compleet anders zijn. Er zijn veel plaatsen waar je dit verhaal kunt vertellen”, verduidelijkte Sheridan.

  De serie 6666 rond het personage Jimmy Hurdstrom - een andere sequel die voorzien was - staat momenteel on hold.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems