1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Undercover s2 heeft een datum én een trailer

  Undercover s2 heeft een datum én een trailer

  Datum: 20/05/2020


  Vanaf 6 september begint op Eén het tweede seizoen van Undercover. Het actieterrein van Bob (Tom Waes) verlegt zich dit seizoen van een camping naar een country- en western-manege waar ze zich cowboys in het wilde Westen wanen.

  Een klein jaar na de gebeurtenissen van het eerste seizoen werkt Kim (Anna Drijver) bij Human Rights, een organisatie die zich inzet voor vrede en mensenrechten. Omdat haar onderzoek naar illegale wapenhandel in Syrië niet opschiet, vraagt ze tegen de regels in de hulp van haar ex-collega Bob (Tom Waes). Zo komt Bob in contact met de spil van de Belgische illegale wapenhandel: de broers Laurent en JP Berger. Op het eerste gezicht zijn dat vriendelijke kerels die de El Dorado Ranch runnen, een country- en western-manege in het Belgische achterland. Maar achter de schermen zijn de broers meedogenloze wapenhandelaars met bloed aan hun handen. Bob gaat undercover en begeeft zich zo opnieuw in het hol van de leeuw. Hij probeert in de gratie te komen van de broers. Ondertussen zint Ferry Bouman vanuit de gevangenis op wraak. Hij wil Bob en Kim terugpakken en zet zijn zoektocht naar hun ware identiteit verder. En ook Polly, de tienerdochter van Bob, laat haar vader niet met rust. Zij wil eindelijk weten wie haar vader echt is en begint haar eigen onderzoek. Maar misschien brengt ze zo wel zijn missie in gevaar...

  Naast vertrouwde gezichten Tom Waes, Anna Drijver, Frank Lammers (Ferry Bouman) en Elise Schaap (Danielle Bouman), sluiten onder anderen Wim Willaert (Eigen Kweek, De Twaalf), Sebastien Dewaele (Eigen Kweek, De Dag), Ruth Becquart (Over Water, Chaussée D’Amour), Sanne Samina Hanssen (Zie Mij Graag, Vliegende Hollanders), Jeroen Van der Ven (Salamander 2, Generatie B) en Chris Lomme (Achter De Wolken, In Vlaamse Velden) zich aan bij de cast.

  De regie was dit keer in handen van Pieter Van Hees (Chaussée D’Amour, Versailles) en Cecilia Verheyden (Achter De Wolken, wtFOCK).

  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems