1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vanaf 18 maart op Streamz: DMZ

  Vanaf 18 maart op Streamz: DMZ

  Datum: 11/03/2022


  DMZ is een erg populaire comic. Regisseur/producer Ava DuVernay (Selma, When We Rise) brengt dit verhaal tot leven in een beklijvende miniserie met hoofdrollen voor Rosario Dawson (Dopesick) en Benjamin Bratt (Private Practice, 24: Live Another Day).

  In de nabije toekomst is Amerika verwikkeld in een tweede burgeroorlog, waardoor Manhattan een gedemilitariseerde zone (DMZ) wordt, vernietigd en geïsoleerd van de rest van de wereld. De serie beschrijft de schrijnende reis van de onverschrokken en felle dokter Alma Ortega, die een zoektocht onderneemt om haar zoon te vinden die ze verloor bij de evacuatie van New York City bij het begin van het conflict. Parco Delgado, de populaire en gevaarlijke leider van een van de machtigste bendes in de DMZ wil deze nieuwe wereld regeren - en zal voor niets stoppen om z’n droom waar te maken.

  In dit onstuimige en uitgebreide drama moet Alma het opnemen tegen de bendes, milities, demagogen en krijgsheren die dit wetteloze niemandsland beheersen. Daarbij wordt ze de onwaarschijnlijke bron van wat iedereen hier is kwijtgeraakt: hoop.

  DMZ is vanaf 18 maart te zien op Streamz/Telenet

  Kijk hier naar de trailer

 • Naar het overzicht van nieuwsitems