1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Vanaf vanavond op TF1: Pour Sarah

  Vanaf vanavond op TF1: Pour Sarah

  Datum: 26/09/2019

  Na Le Temps Est Assassin begint er vanavond op TF1 een nieuwe serie. Het betreft Pour Sarah, een zesdelige thriller die gebaseerd is op de gelijknamige Canadese serie uit 2015, die op zijn beurt gebaseerd was op een waar gebeurd verhaal.

  De 18-jarigen Sarah en Cédric bevinden zich samen in de wagen wanneer die betrokken raakt in een zwaar ongeval. Meerdere aanwijzingen laten echter uitschijnen dat het hier niet gaat om een banaal ongeval: de wagen was gestolen, het lichaam van Sarah werd verplaatst en de persoon die de alarmcentrale verwittigde, is verdwenen. Meer nog, wanneer de inspecteur die belast is met het onderzoek ontdekt dat haar eigen dochter samen was met het koppel en een deel van de waarheid heeft achtergehouden, is zij vastberaden uit te zoeken wat er die nacht precies gebeurde.

  De serie ging in avant-première op het afgelopen Festival van La Rochelle. De cast bestaat uit Audrey Dana, François-Xavier Demaison, Aure Atika, Thomas Jouannet, Clément Rémiens en Eden Ducourant in de rol van Sarah.

  Kijk hier naar de trailer


 • Naar het overzicht van nieuwsitems