1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 28/08/2019

  Het vijfde seizoen van Ballers dat bij ons net gestart is op Telenet, wordt meteen ook het laatste uit de serie. Hoofdrolspeler Dwayne Johnson bevestigde op Instagram dat de serie niet meer verlengd wordt. Johnson speelt in deze serie die zich afspeelt in de wereld van American Football, een exa-superster die zichzelf opnieuw heeft uitgevonden als financieel manager. Johnson was ook uitvoerend producent.

  Succession, de uitstekende dramaserie waarvan het tweede seizoen bij ons te zien is op Telenet, krijgt na twee afleveringen een verlenging met een derde seizoen. Het tweede seizoen startte uitstekend met 1,2 miljoen kijkers, een record voor de serie. Het eerste seizoen is genomineerd voor vijf Emmy’s

  Instinct, de serie die bij ons te zien is op VIJF, wordt onverwacht stopgezet na twee seizoenen. De laatste uitzending in de VS is voorzien voor 25 augustus. De serie gaat over een homofiele auteur en professor in de psychologie die profiler wordt wanneer een seriemoordenaar zich laat inspireren door een boek van de professor. Alan Cumming speelde de hoofdrol.

  MotherFatherSon, het uitstekende drama dat onlangs te zien was op BBC Two, wordt niet verlengd met een tweede seizoen. De reden moet niet gezocht worden in het beperkt aantal kijkers, maar in het feit dat de serie geconcipieerd was om te eindigen na één seizoen. Het drama kreeg positieve reviews en scoorde hoge kijkcijfers, vooral bij de ‘uitgestelde’ kijkers. De hoofdrollen werden gespeeld door Richard Gere, Helen McCrory, Billy Howle en Sarah Lancashire.

  Blood, de serie die begin september bij ons te zien is op Canvas, wordt verlengd met een tweede seizoen, dat andermaal zes afleveringen zal tellen. Blood is meer dan een misdaadthriller, het is een serie over familiale banden, herinneringen en de impact die het verleden kan hebben op het heden. De hoofdrol wordt gespeeld door Adrian Dunbar uit In The Line Of Duty.

  Endeavour is een zeer populaire Britse detectiveserie. De opnames van het zevende seizoen zijn ondertussen gestart en een achtste seizoen is besteld. Het zevende seizoen bestaat uit drie afleveringen van 90 minuten die alle drie met elkaar te maken hebben. De scenario’s werden andermaal geschreven door Russell Lewis die ook verantwoordelijk is voor alle voorbije Endevour-afleveringen. De nieuwe serie speelt zich af in 1970.

  De drugsserie Snowfall wordt verlengd met een vierde seizoen. De serie zal te zien zijn begin volgend jaar. FX is trots de serie te kunnen voortzetten en ziet dit nieuwe seizoen als een eerbetoon aan John Singleton, een van de bedenkers die in april overleed n.a.v. een hartinfarct.

  Het heeft een tijdje geduurd, maar nu is het eindelijk zover: de opnames van het derde seizoen van Atlanta zijn eindelijk van start gegaan. En er is nog meer goed nieuws: het vierde seizoen zal aansluitend opgenomen worden. Het derde seizoen zal ten vroegste te zien zijn einde 2020. In de serie zien we hoe Earn en zijn vrienden de rapcarrière van hun vriend Paper Boi van de grond te krijgen. Beide seizoenen zijn goed voor acht afleveringen.

  De positief onthaalde, unieke, maar vreemde serie The OA van en met Britt Marling, wordt door Netflix stopgezet na twee seizoenen. Blijkbaar waren er niet genoeg fans om de serie levend te houden. 

  De serie over de corrupte politie in Boston, City On A Hill, wordt vernieuwd voor een tweede seizoen. De serie speelt zich af begin jaren ’90. Decourcy Ward, de assistent van de openbare aanklager, verhuist van Brooklyn naar Boston om er samen met een corrupte veteraan een familie gewapende autodieven aan te pakken. Aldis Hodge en Kevin Bacon spelen de hoofdrollen in een serie die wij hopelijk vlug te zien krijgen.

  Flack, de zesdelige serie die zich afspeelt in de wereld van de public relations en die momenteel te volgen is op NPO 3, wordt verlengd met een tweede seizoen. Anna Paquin is opnieuw te zien in de hoofdrol en krijgt tijdens dit seizoen de assistentie van Sam Neill (Jurassic Park). Stephen Moyer, de echtgenoot van Paquin met wie hij te zien was in True Blood, zal twee afleveringen regisseren.

  Het controversiële 13 Reasons Why waarvan het derde seizoen momenteel te zien is op Netflix, krijgt nog één seizoen. Het vierde seizoen wordt dan ook meteen het laatste. Het derde seizoen speelt zich af 8 maanden na het einde van seizoen 2. De serie focust zich op Clay (Dylan Minnette), Tony (Christian Navarro), Jessica (Alisha Boe), Alex (Miles Heizer), Justin (Brandon Flynn), Zach (Ross Butler) en Tyler (Devin Druid).

  De droefgrappige serie Baskets krijgt geen vijfde seizoen meer. Dat betekent dat de laatste aflevering van seizoen 4 die in de VS te zien was op 22 augustus meteen ook de laatste is Baskets is bij ons te volgen op Q2. Zach Galifianakis speelt een dubbelrol. Hij speelt enerzijds Chip Baskets, een clown die een opleiding genoot aan de prestigieuze clownacademy in Parijs, maar die niet verder komt dan een rodeo clown in Bakersfield; anderzijds speelt hij ook zijn tweelingbroer, een arrogante ondernemer die in alles het tegenovergestelde is van Chip
 • Naar het overzicht van nieuwsitems