1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 21/10/2019

  Why Women Kill, bij ons helaas nog niet te zien, was een groot succes voor de streamingsite CBS All Access. Daarom is het niet verwonderlijk dat de serie een tweede seizoen krijgt. In dit nieuwe seizoen volgen we nieuwe personages die andermaal betrokken zijn bij overspel. Wie er uit de oorspronkelijke serie nog meedoet, is niet bekend.

  Nog voor de series officieel van start gaan, heeft Apple de meeste van hen verlengd met een tweede seizoen. Het betreft hier het ruimtevaartdrama For All Mankind, de Jason Mamoa-sciencefictionserie See, de comedy Dickinson rond poëet Emily Dickinson, de immigrant comedy Little America en Home Before Dark over een jonge detective. The Morning Show, het paradepaardje van de nieuwe streamingservice, was reeds van bij de start gepland voor twee seizoenen.

  Het Zweedse advocatendrama Honour (Heder) wordt verlengd met een tweede seizoen dat zal worden opgenomen in de lente van volgend jaar. In het tweede seizoen blijven de vrouwelijke advocaten van een Stockholms bedrijf zich inzetten voor de meest geëxploiteerde en benadeelde mensen. Maar de idealen die hen ooit samenbrachten worden in vraag gesteld door rivaliteit, schuld en bovenal een dodelijk geheim dat ze met zich meedragen. De serie werd bedacht en geschreven door o.a. actrice Sofia Helin (The Bridge/Bron).

  Het derde seizoen van Search Party dat vorig jaar toegezegd werd, verhuist van TBS naar de nieuwe streamingservice HBO Max. Bovendien krijgt de serie ook nog eens een vierde seizoen erbij. Het derde seizoen wordt uitgezonden in de lente van volgend jaar. In het nieuwe seizoen wordt de aandacht van de bende helemaal opgeslorpt door het proces van de eeuw waarbij Dory en Drew beticht worden van de semi-accidentele moord op een privédetective. Search Party is bij ons helaas niet te zien of verkrijgbaar.

  De Britse komische serie Ghosts keert terug voor een derde seizoen. De serie volgt een jong koppel dat zijn intrek neemt in Button Hall, de verblijfplaats van een groot aantal rusteloze geesten. De serie scoorde erg goed wat resulteerde in een tweede én derde seizoen.

  The Walking Dead, de zombieserie waarvan het tiende seizoen net gestart is, wordt verlengd met een elfde seizoen. Lauren Cohen, die Maggie Greene speelde, krijgt een vaste rol in het nieuwe seizoen. De serie volgt een groep mensen die een zombie Apocalyps overleefde en die op zoek gaat naar een veilig onderkomen.

  Netflix heeft zijn Spaanse tienerthriller Elite, waarvan het tweede seizoen nu te zien is op Netflix, vernieuwd met een derde seizoen. Het nieuwe seizoen dat blijkbaar al opgenomen is, zal uitgezonden worden volgend jaar. De soapachtige tienerserie volgt de belevenissen aan Las Encinas, een exclusieve school in Spanje. Het nieuws werd bekend gemaakt In een tweet waarin ook twee nieuwe castleden worden voorgesteld. 

  Netflix heeft aangekondigd dat haar comedyserie Dear White People en vierde en meteen laatste seizoen krijgt. De vorige seizoenen konden rekenen op heel wat kritische bijval. De serie vertelt het verhaal van een groepje zwarte studenten dat probeert te overleven in een hoofdzakelijk blanke school. De serie is gebaseerd op de gelijknamige film.

  De Britse komische serie Motherland, waarvan deze maand het tweede seizoen is gestart, werd opgepikt voor een derde seizoen. De serie verkent de trauma’s van een moeder op middelbare leeftijd. De serie werd geschreven door o.a. Sharon Horgan, de scenariste en bedenkster van o.a. Catastrophe.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems