1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verlengd of stopgezet?

  Verlengd of stopgezet?

  Datum: 12/06/2022


  Het debuut van seizoen 3 van The Boys scoorde 17% beter dan seizoen 2 en 234% beter dan seizoen 1, logisch dus dat er ook nog een vierde seizoen aankomt. De serie laat zien wat er gebeurt als superhelden hun krachten misbruiken. In seizoen 3 gaan The Boys de strijd aan met de eerste superhero: Soldier Boy.

  De bemanning van de Revenge mag zich opmaken voor een nieuwe vaart want HBO verlengde zonet Our Flag Means Death met een tweede seizoen. De serie volgt Stede Bonnet, een Britse aristocraat, die z’n gezin in de steek laat om zichzelf heruit te vinden als piraat. Tijdens seizoen 1 sluit hij een alliantie met de bekende piraat Edward Teach alias Blackbeard met wie hij een amoureuze relatie heeft…

  Amazon Freevee heeft het door Showtime afgewezen American Rust overgenomen voor een tweede seizoen. De serie speelt zich af in zuidwest Pennsylvania en wordt verteld door Del Harris, hoofd van de politie. Harris wordt gecompromitteerd wanneer de zoon van de vrouw waarvan hij houdt, beticht wordt van moord. Hij wordt gedwongen uit te zoeken tot hoever hij kan gaan om de jongen te beschermen. Jeff Daniels en Maura Tierney vertolken de hoofdrollen.

  De zombies keren terug om de school andermaal te teisteren want All Of Us Are Dead krijgt van Netflix een tweede seizoen. De serie volgt een groep scholieren die geconfronteerd worden met een zombie Apocalyps nadat een wetenschappelijk experiment verkeerd afliep. De groep is geïsoleerd van de buitenwereld en is verplicht zichzelf te verdedigen.

  Hoewel de serie Raised By Wolves het volgens HBO Max uitstekend deed, wordt de serie na twee seizoenen stopgezet. Raised By Wolves gaat over twee Androïden die menselijke kinderen moeten opvoeden op een maagdelijke, mysterieuze planeet. Omdat de verhaallijnen nog geen aanvaardbaar einde hebben gehad, zal de serie aangeboden worden aan andere zenders.

  Omdat Welcome To Eden het in z’n eerste week zo goed deed (top-10 notering in 68 landen) wordt de serie verlengd met een tweede seizoen. In het nieuwe seizoen nemen de mysteries en het gevaar op het eiland alleen maar toe. Nieuwkomers zijn Carlos Torres (The Queen Of Flow) en Nona Sobo (Entrevías).

  Een maand voor de première van het vierde seizoen van What We Do In The Shadows, laat FX weten dat de grappige vampierenserie vernieuwd werd voor een vijfde én zesde seizoen. De serie volgt roommates Nandor, Laszlo, Nadje en Colin terwijl ze zich – met de hulp van menselijk familielid Guillermo – trachten aan te passen aan het moderne leve in Staten Island.

  De Netflix-hit Heartstopper over de liefde tussen Charlie en Nick mag nog lekker doorgaan want Netflix hernieuwde de serie voor een tweede én derde seizoen. De serie is gebaseerd op Alice Oseman’s LGBTQ+ webcomic, die terugkeert als bedenker en scenarist. De serie was zowel bij de pers als het publiek een hit.

  Het voortreffelijke Barry, een schitterende mix tussen spanning en humor – en bij ons te zien op Streamz – krijgt een vierde seizoen. Niet echt verwonderlijk want het derde seizoen deed het uitstekend. Het vierde seizoen werd trouwens samen met het derde seizoen geschreven. Nieuw is dat hoofdrolspeler Bill Hader alle acht afleveringen van het nieuwe seizoen zal regisseren. Het zou ons niet verbazen dat Barry bij de komende Emmy-uitreiking opnieuw in de prijzen valt. Tot nu toe won de serie 6 prijzen en 29 nominaties.

  Het knappe spionagedrama Slow Horses dat doorspekt is met een fikse dosis zwarte humor, werd door Apple verlengd met een tweede, derde én vierde seizoen. De serie is gebaseerd op de boeken van Mick Herron. Het eerste seizoen dat in première ging in april was gebaseerd op het gelijknamige boek. Het tweede, derde en vierde seizoen zullen hun inspiratie halen uit de boeken ‘Dead Lions’, ‘Real Tigers’ en ‘Spook Street’. De serie vertelt de avonturen van een disfunctionele groep agenten die opereert vanuit een kelder in het MI 5-gebouw.

  The Good Fight, de spin-off van The Good Wife, eindigt met het komende zesde seizoen dat in première gaat in september.
  Zoals gewoonlijk zal ook het laatste seizoen van The Good Fight inspelen op de actualiteit. Diane het gevoel heeft dat ze gek wordt en worstelt met een ongemakkelijk gevoel van déjà vu: Roe v. Wade, stemrecht en de agressie uit de Koude Oorlog. Ondertussen vragen de advocaten van Reddick & Associates zich af of het geweld dat ze overal om zich heen zien, wijzen op een dreigende burgeroorlog.

  De tienerserie Riverdale stopt ermee na zeven seizoenen, dat bevestigde de zender The CW. Dat seizoen zal te zien zijn midden volgend jaar. De serie is gebaseerd op de personages uit de Archie Comics. In de serie komen onze tieners in contact met moord, drug, seks en nog zoveel meer.


 • Naar het overzicht van nieuwsitems