1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in februari: I Am Not Okay With This

  Verwacht in februari: I Am Not Okay With This

  Datum: 25/01/2020


  In februari zendt Netflix de serie I Am Not Okay With This uit, een serie die net als The End Of The F***ing World gebaseerd is op een graphic novel van Charles Forsman. Met andere woorden een must voor iedereen die fan was van bovenvermelde serie. Bovendien werd het geheel geregisseerd door Jonathan Entwistle, die ook The End Of The F**cking World voor zijn rekening nam en zijn de producers het team dat verantwoordelijk was voor Stranger Things.

  I Am Not Okay With This vertelt het verhaal van Sydney, een high school tiener en de problemen waarmee ze dagelijks wordt geconfronteerd: de complexiteit van haar familiale leven, haar hopeloze verliefdheid op haar beste vriendin en de confrontatie met haar bovennatuurlijke krachten die te pas en te onpas opduiken.

  In de hoofdrollen zien we Sophia Lillis (It, Gretel & Hansel, Sharp Objects) als Sydney, Wyatt Oleff (It, Guardians Of The Galaxy), Sofia Bryant (The Good Wife, The Code), Kathleen Rose Perkins (Episodes, You’re The Worst), Aidan Wojtak-Hissong (The Mission, Falling Water) en Richard Ellis (Veronica Mars).

 • Naar het overzicht van nieuwsitems