1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in juli (UPDATE)

  Verwacht in juli (UPDATE)

  Datum: 10/07/2019

  De serie waar wij het meest naar uitkijken is Keeping Faith, waarvan het tweede seizoen eind juli van start gaat. De serie draait rond Faith Howells, een erg geliefde advocate, echtgenote en moeder wiens leven op z’n kop gezet wordt wanneer haar echtgenoot Evan zomaar van de aardbol verdwijnt. Het tweede seizoen speelt zich 18 maanden later af. Faith is volop bezig met de zaak van een vrouw die haar echtgenoot in koelen bloede heeft vermoord.

  Nieuw deze maand is ook het tweede seizoen van Better Things of de tribulaties van Sam Fox, een alleenstaande, werkende moeder (ze is actrice) met drie dochters en een moeder die over haar deur woont en waarvoor ze zorgt. Temidden van deze heisa probeert Sam ook nog een beetje privé quality time te hebben. De serie werd bedacht door Pamela Adlon (die ook de hoofdrol speelt) en Louie C.K.

  Wie het tweede seizoen van Atlanta – voor Knack Focus de beste serie van het afgelopen jaar – nog niet gezien heeft, kan terecht op BBC Two. De serie gaat over twee neven die het proberen te maken in de muziekindustrie.

  Verder is e rook nog het vijfde en laatste seizoen van Poldark. Hoewel Ross Poldark gezworen heeft het verleden achter zich te laten, gaat hij opnieuw het establishment uitdagen wanneer een vriend zijn hulp inroept. Het vijfde seizoen is gebaseerd op het achtste boek in de serie van Winston Graham.

  Voor de Nederlandse fans van tv-series is er ook nog Tell Me A Story, een Amerikaanse serie waarin klassieke sprookjesverhalen zoals Roodkapje, De Drie Biggetjes en Hans en Grietje een moderne bewerking krijgen. Kevin Williamson (Dawson’s Creek, Scream, The Following) was verantwoordelijk voor deze remake van de Spaanse serie Cuéntame Un Cuento. Deze psychologische thrillerserie speelt zich af in het hedendaagse New York.

  _____________________________________________________________________________________________________

  In juli kunnen we alvast uitkijken naar een paar grote toppers. Stranger Things begint aan zijn derde seizoen, net als La Casa De Papel, de meest bekeken niet-Engelstalige serie op Netflix. Orange Is The New Black sluit dan weer af met het zevende en laatste seizoen dat – op basis van de trailer – behoorlijk emotioneel wordt. Voor de fans is ook Legion een onmisbare serie. Het derde seizoen wordt meteen ook het sluitstuk in de saga rond David Haller, de man met bovennatuurlijke krachten.

  Wie houdt van een portie stevig geweld kan kijken naar het tweede seizoen van Alex en het vierde van Gomorra, twee series om te binge-watchen. Ook het derde seizoen van Lethal Weapon en het tweede van Bordertown zullen de liefhebbers van actie zeker niet ontgoochelen. Uiteraard zijn er ook heel wat hernemingen of series die al eerder getoond werden op andere zenders. Als we er een paar mogen uitpikken die écht de moeite lonen, dan zijn dat Catastrophe, El Embarcadero (The Pier), Summer Of Rockets en uiteraard het allerlaatste seizoen van The Bridge.
  Vrouwelijke fans krijgen in deze zomermaand ook waar voor hun geld. Zij kunnen kijken naar het derde seizoen van Divorce (de HBO serie met Sarah Jessica Parker), het eerste seizoen van Chasing Life, het vierde van You, Me, Her, het zesde van A Place Called Home, het tweede van Workin’ Moms, het derde van Bonufamiljen en het tweede seizoen van The Letdown.


  Een voorlopig overzicht van het juli-aanbod:

  1 juli Alex s2 Lumiereseries/Telenet
  1 juli Gomorra s4 Telenet
  1 juli Chasing Life s1 FOX
  1 juli Vikings s5 Q2
  2 juli Legion s3 FOX
  2 jul Divorce s3 Telenet
  2 juli Come Home BBC First
  3 juli Trauma Canvas
  4 juli Stranger Things s3 Netflix
  4 juli Bordertown s2 Canvas
  4 juli Riviera s2 Videoland
  7 juli Queen Of The South s1 Vitaya
  8 juli Dark Money BBC One
  9 juli Lethal Weapon s3 VIER
  11 juli Tell Me A Story Videoland
  12 juli You, Me, Her s4 Netflix
  12 juli Bonusfamiljen s3 Netflix
  13 juli Atlanta s2 BBC Two
  14 juli Summer Of Rockets s1 BBC First
  14 juli Poldark s5 BBC One
  15 juli A Place Called Home s6 NPO 2
  15 juli Riviera s1 Eén
  16 juli Picnic At Hanging Rock Canvas
  17 juli Catastrophe s1 BBC First
  17 juli Better Things s2 BBC Two
  18 juli Waco Videoland
  19 juli Queer Eye s4 Netflix
  19 juli La Casa De Papel s3 Netflix
  19 juli Last Chance U: Indy deel II Netflix
  20 juli Grantchester s4 NPO 2
  20 juli El Embarcadero NPO 3
  21 juli The Bridge s4 NPO 2
  23 juli Keeping Faith s2 BBC One
  25 juli Workin’ Moms s2 Netflix
  26 juli Orange Is The New Black s7 Netflix
  26 juli Another Life s1 Netflix
  31 juli The Letdown s2 Netflix


 • Naar het overzicht van nieuwsitems