1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Verwacht in november: Cowboy Bebop

  Verwacht in november: Cowboy Bebop

  Datum: 1/10/2021


  De animeserie Cowboy Bebop uit 1998 is een van de betere series ooit gemaakt. De serie staat niet voor niets op de 33ste plaats in de IMDb-lijst van 250 beste series ooit. Wel, deze serie krijgt nu een live action versie met Johnny Cho in de hoofdrol.

  Cowboy Bebop vertelt het verhaal van een groep premiejagers die in hun ruimteschip, de Bebop, het zonnestelsel controleren en opzoek gaan naar criminelen. De groep bestaat uit Spike Spiegel, vermaard om zijn kleding en haarstijl, Jet Black, een ex-cop met een robotarm en Faye Valentine, een jonge vrouw die ingevroren werd en na een slaap van 50 jaar het team vervoegde. Hun voornaamste tegenstanders zijn Vicious, de voormalige partner van Spike en nu z’n grootste vijand en Julia, de vrouw die een tweespalt dreef tussen Spike en Vicious.

  De hoofdrol wordt zoals eerder gezegd, gespeeld door John Cho die we het beste kennen als Harold uit de Harold & Kumar filmfranchise. Verder was Cho ook nog te zien in verschillende Star Trek-films waarin hij de rol van Sulu speelde en in de tv-series Sleepy Hollow en The Exorcist. Mustafa Shakir die de rol vertolkt van Jet Black was te zien in interessante series zoals The Deuce, Jett, Luke Cage, Quarry en The Night Of. Verder zien we ook nog Daniella Pineda (What/If, The Originals, The Detour), Alex Hassell (The Boys, The Miniaturist) en Elena Satine (Revenge, Magic City).

  De serie is vanaf 19 november te zien op Netflix

  Kijk hier naar de schitterende openingscredits van Cowboy Bebop

  Kijk hier naar de originele openingscredits

 • Naar het overzicht van nieuwsitems