1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Warrior, de serie, krijgt een nieuwe insteek

  Warrior, de serie, krijgt een nieuwe insteek

  Datum: 4/08/2022


  In 2011 maakte Gavin O’Connor (zie foto) de film Warrior, een van de beste vechtfilms ooit gemaakt. Bovendien betekende de film ook een springplank voor de verdere carrière van Tom Hardy die samen met Joel Edgerton (The Great Gatsby, The Gift) de hoofdrol speelde. Hoewel O’Connor een tv-serie van de film totaal niet zag zitten, veranderde hij van mening toen nieuwkomer Adair Cole hem interessant idee voorstelde.

  “De serie wordt een echt ambitieus project, deels familiedrama, deels sport-saga, met een grote dosis sociaal commentaar, " vervolgde O'Connor. “We hebben te maken met geestelijke gezondheid, verdriet, armoede, drugs en gokken. Als we het goed doen, vieren we aan het einde van de serie de reis van elk personage naar de verlossing dat is als ze de gigantische uitdagingen, binnen en buiten de kooi, kunnen overwinnen.”

  De serie Warrior wordt geen exacte kopij van de film. In plaats daarvan draait de show om vier vechters, twee mannen en twee vrouwen, die elk proberen te slagen op het hoogste niveau van Mixed Martial Arts, ondanks hun demonen en persoonlijke problemen. O'Connor heeft ook al twee van zijn leads vastgelegd. Gina Rodriguez (Annihilation, Deep Water Horizon, Jane The Virgin) speelt een van de vrouwelijke hoofdrolspelers, Jessica Flores, een vrouw die een vechtcarrière wil opbouwen los van haar toch al succesvolle echtgenoot en vader. Ex-UFC Light Heavyweight en Heavyweight Champion Dan Cormier speelt een alleenstaande vader die net zijn vrouw heeft verloren aan kanker en de strijd aangaat om zijn medische rekeningen af te betalen.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems