1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

Nieuws

  • Will Ferrell waagt zich aan een miniserie

    Will Ferrell waagt zich aan een miniserie

    Datum: 30/04/2013

    Samen met z’n vaste partner Adam McKay zal komiek Will Ferrell The Spoils Of Babylon produceren, een miniserie die zich afspeelt in het rijke en decadente milieu van de oliemagnaten. Dat nieuws werd gemeld door de website Deadline.

    Niemand minder dan Tobey Maguire (Spider-man) zal de rol spelen van Devon Moorehouse, een jonge kerel die samen met zijn halfzus Cynthia (Kristen – Bridesmaids – Wiig) leiding geeft aan het bedrijf Moorehouse Enterprises, opgestart door zijn stiefvader (Devon werd geadopteerd) Jonas Moorehouse en inmiddels uitgegroeid tot het zevende rijkste bedrijf te wereld.

    Drank, passie (Devon en Cynthia zijn verliefd op elkaar, maar vechten tegen hun gevoelens…) en verdriet zullen aanleiding geven tot illegale wapendeals en internationale spionage. Matt Piedmont, die Ferrell’s laatste, Casa De Mi Padre, regisseerde werd aangetrokken om alles in goed banen te leiden. Samen met Andrew Steele (Saturday Night Live) schreef hij ook het scenario. Op papier een project om naar uit te kijken vooral ook omdat Will Ferrell zelf de rol zal spelen van … de Sjah van Iran.

  • Naar het overzicht van nieuwsitems