1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Zomer In Zeeland volgend jaar bij SBS6

  Zomer In Zeeland volgend jaar bij SBS6

  Datum: 24/07/2017

  In het voorjaar van volgend jaar gaat in Nederland Zomer In Zeeland in première. De nieuwe Nederlandse serie die zal uitgezonden worden op SBS6, is een remake van de succesvolle Australische serie 800 Words.

  Na het overlijden van zijn vrouw, besluit columnist Sjors Mulder het roer helemaal om te gooien en met zijn kinderen van Amsterdam naar het Zeeuwse dorpje Lekzand te verhuizen. Zijn dochter Fenna en zoon Jurgen zitten helemaal niet te wachten op deze plotselinge verandering. De enige die het besluit van Sjors nog enigszins begrijpt is zijn eindredacteur en goede vriendin Juul. Met haar bespreekt hij het vreemde reilen en zeilen in Lekzand, waar hij markante types leert kennen. Als blijkt dat Sjors zijn ongezouten mening over het dorp beschrijft in een column in een landelijk dagblad, komt hij direct in het middelpunt van de belangstelling te staan van de dorpsgenoten.

  In de hoofdrol zien we Daniel Boissevain (Gooische Vrouwen, Vlucht HS13). Hij wordt bijgestaan door o.a. Jennifer Hoffman, Charlie Chan Dagelet, Anne-Marie Jung, Guido Pollemans, Hanna Verboom, Nyncke Beekhuyzen en Tamara Brinkman.
  De serie die momenteel wordt opgenomen, wordt geproduceerd door de makers van Volgens Jacqueline, ‘t Schaap Met De 5 Pooten en De Club Van Sinterklaas.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems