1. Skip to header
 2. Skip to navigation
 3. Skip to content
 4. Skip to footer

Nieuws

 • Zonder Afspraak: Fictie over een Gentse kapper

  Zonder Afspraak: Fictie over een Gentse kapper

  Datum: 22/05/2022


  In Gent zijn de opnames begonnen voor de nieuwe fictiereeks Zonder Afspraak, een eigentijdse tragikomische reeks over een Gentse kapper die droomt van een muzikale carrière en daardoor zijn gezin, zijn omgeving en vooral zichzelf in de problemen brengt.
  Aziz is 40 en runt het kapsalon ‘Zonder afspraak’. Maar eigenlijk zou hij veel liever muzikant zijn. Op een dag besluit hij ervoor te gaan, een beetje geholpen door het toeval, een vroege midlifecrisis en een buurman die hem onbewust een duwtje in de rug geeft. Maar tussen droom en daad staan onder meer zijn vrouw, een puberende dochter, een zoon met eigen plannen, een verlamde vader, een criminele schoonbroer en een bende afpersers. Kortom: De perfecte arena voor een snedige en snelle comedy vol misverstanden, gefnuikte ambities, gebroken harten, pittige ruzies en pijnlijk herkenbare confrontaties.

  Het scenario is van de hand Nuran Karaca (Spitsbroers) en Yahya Terryn (Professor T.), die ook de regie doet. De cast bestaat in grote mate uit Gentenaars, zoals Ali Can Ünal (Amigo's, De Shaq), Souad Boukhatem (De Twaalf, Offline) en muzikant Farouk Jomâa N. Ben Ali, Tom Vermeir (Twee Zomers, De Twaalf), Ann Miller (Twee Zomers, De Bunker) en Otto Jan Ham.

  De uitzending is voorzien voor het voorjaar van 2023.

 • Naar het overzicht van nieuwsitems