1. Skip to header
  2. Skip to navigation
  3. Skip to content
  4. Skip to footer

24: Legacy

Season1.be335

24 krijgt met 24: Legacy een opvolger voor 24: Live Another Day. Helaas zal het dit keer wel zonder Jack Bauer zijn. Zijn plaats wordt ingenomen door de militaire held Eric Carter, vertolkt door Corey Hawkins, de zware acteur die Dr. Dre speelde in Straight Outta Compton. De belangrijke vrouwelijke hoofdrol wordt ingevuld door Miranda Otto, die nog maar net te zien was in het vijfde seizoen van Homeland. Otto speelt de rol van Rebecca Ingram, de voormalige baas van het CTU. Nu ze getrouwd is met senator John Donovan, heeft Rebecca heimwee naar CTU.

Als Carter terugkeert van een buitenlandse missie, roept hij - omwille van allerhande bedreigingen - de hulp in van het CTU. Voor hij het goed en wel beseft komt hij terecht in een door CTU geleide operatie die de grootste terroristische aanval op de VS moet zien te voorkomen.

Net als bij 24: Live Another Day beslaat ook hier elke aflevering 1 uur. Het scenario van deze nieuwe miniserie werd geschreven door Manny Coto en Evan Katz, scenaristen en uitvoerende producenten van 24 en 24: Live Another Day. Stephen Hopkins die de pilootaflevering van het eerste seizoen van 24 voor zijn rekening nam, regisseert de pilootaflevering. De serie werd geproduceerd door Howard Gordan, bekend van 24, Homeland en The X-Files.

Andere acteurs die we in 24: Legacy aan het werk zie, zijn Anna Diop (Greenleaf) als Carters echtegenote, Jimmy Smits die we met veel plezier aan het werk zagen in Sons Of Anarchy en het derde seizoen van Dexter, speelt de machtige senator John Donovan en veteraan Gerald McRaney, die we kennen als Raymond Tusk uit House Of Cards en die momenteel ook te zien is in This Is Us, speelt de rol van Henry Donovan, de vader van Presidentskandidaat John Donovan. Henry is een rijke oliemagnaat en een toegewijde vader die alles in het werk zal stellen om zijn zoon in het Witte Huis te krijgen.


Koop online bij Kopen bij Bol.com

Acteurs: Corey Hawkins, Miranda Otto, Anna Diop

Prijzen:
2 nominaties

Aantal seizoenen:
1

Beschikbaar op DVD:
seizoen 1 

Bekijk de trailer

Zelf een reactie/antwoord toevoegen

  •